Все ніяк не зважитися перейти з дротяних навушників на Bluetooth-гарнітуру? А пора б уже, адже вийшло стільки класних моделей з ідеальною якістю звучання, які нічим не поступаються провідним. Експерти інтернет-магазину stylus.ua підготували добірку найцікавіших моделей.

Детальніше ознайомитися з асортиментом bluetooth-навушників можна на сторінці інтернет-магазину stylus.ua/naushniki-i-garnitury/tip-podklyucheniya:bluetooth/.

Honor FlyPods Lite
Бездротові Bluetooth-навушники від виробника Honor стануть найкращим вибором для користувачів Android-смартфонів. Вони дозволяють слухати музику, гарантуючи якісний звук в радіусі діапазону 20-20000 Гц, і відповідати на вхідні дзвінки.
Завдяки продуманій до дрібниць конструкції, динамічним випромінювачам та налаштування еквалайзера навушники відтворюють високі частоти, природний альт і глибокий бас. FlyPods Lite підтримують роботу з голосовим помічником - для цього потрібно двічі торкнутися навушника.

Xiaomi Mi Air Lite True
Легкі і зручні вакуумні навушники без кріплень з закритим типом акустичного оформлення звучать чітко і потужно. Гарнітура поставляється із зарядним кейсом, який від повного заряду може кілька разів повністю зарядити навушники. Одним дотиком ви можете управляти музикою, дзвінками, голосовим асистентом і т.д.
Додатково передбачена вологозахист, яка захищає пристрій від вологи і бризок, тому з Mi Air Lite True можна активно займатися спортом і не боятися потрапити під дощ.

Sony WF-1000XM3
Бездротові навушники-вкладиші без кріплень зручно фіксуються в вусі за рахунок вакуумної конструкції. У моделі реалізовано активне придушення шуму (технологія SENSE ENGINE ™), яка усуває зовнішні шуми, дозволяючи зосередитися на тому, що звучить в навушниках.
Продуманий ергономічний дизайн дозволяє носити Sony WF-1000XM3 протягом дня і насолоджуватися улюбленою музикою. Працює гарнітура до 6 годин на одному заряді.

JBL Tune 220 TWS
Головне достоїнство цих навушників - відтворення музики до 19 годин. JBL Tune 220 TWS працюють три години, а з зарядним кейсом ще 16 годин. Не обмежуйте себе в прослуховуванні улюблених треків.
Для якісного баса в пристрої реалізована технологія JBL Pure Bass, завдяки їй звук чистий, потужний і чіткий. Продумана система управління дозволяє легко і швидко перемикатися між дзвінками, музикою і голосовими помічниками.
Замовляйте свої ідеальні Bluetooth-навушники в інтернет-магазині «Стилус». Тут найвигідніші ціни і доставка товарів по всій Україні.