Джерело: Володимирець.City
Нарешті розпочалися довгоочікувані роботи по реконструкції мосту на автомобільній дорозі Володимирець – Красносілля – Малі Телковичі між селами Луко та Біле Володимирецького району.

Підрядна організація "СТРОЙІНВЕСТ ІНЖИНІРІНГ" з Дніпра вже виконанала демонтаж плит перекриття мосту та підготувала залізобетонну основу для монтажу несучих конструкцій мосту.

Про початок реемонтних робіт повідомляють на сайті "Володимирець.City".

До слова, ще на початку весни 2018 року його зруйнували лісовози. Поки розбиралися хто винен, міст ще більше зруйнувався. 

Цим мостом користуються жителі Біленської, Великотелковицької, Воронківської сільських рад, де проживає 3479 жителів. Це дорога, якою курсують пасажирські автобуси та доставляють хліб і продукти підприємці у села.

Вартість будівельно-монтажних робіт згідно з договором становить 8,7 млн. грн. Стартова кошторисна вартість реконструкції мосту на електронних торгах Прозорро складала більш як 10 мільйонів гривень включно проектно-кошторисною документацією.

Фінансування здійснюється з державного бюджету на ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у населених пунктах Рівне нської області.

Замовником є департамент з питань будівництва та архітектури Рівне нської облдержадміністрації.

Читайте також: На Рівне нщині негода зруйнувала найстарішу тополю у Європі (ФОТО)