З 10 по 16 серпня – Місяць у фазі спаду. На цьому тижні вас можуть очікувати різноманітні негаразди, але ваше завдання - будь-якими силами зберегти гарний настрій. Саме від нього буде залежати, як повернеться ваше майбутнє.

Овен

Всі складні справи плануйте на цей проміжок часу. Велика ймовірність, що результат перевершить ваші очікування. Будь-які знайомства, що трапилися зараз, можуть перерости в палкі почуття. Озирніться по сторонах! Овни, які сидять на дієті, будуть випробувані спокусами.

Телець

Вас чекають справи і турботи, і не тільки. Втім, ви швидше їм раді, ніж навпаки. Тельці творчих професій зможуть запропонувати начальству цікаві ідеї. Не бійтеся просити за них гарну оплату. Якщо до вас звернуться за допомогою, особливо нематеріальною, погоджуйтеся!

Близнюки

Цей тиждень буде наповнений неприємними дрібницями. Начебто і не страшно, але настрій зіпсують. Багато планів можуть зірватися, а люди, на яких ви покладалися, підвести. Постарайтеся добре провести хоча б вихідні - наприклад, в колі друзів.

Рак

Зірки рекомендують вам не підписувати жодних паперів. Вас можуть обдурити! Самотніх Раків може чекати роман. Правда, розраховувати на довгі серйозні відносини не варто. Не завадить змінити обстановку. Це може бути поїздка в інше місто на кілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгірші дружини за Знаком Зодіаку

Лев

Будьте обережні у всьому, що стосується грошей. Краще нікому не давати в борг і не здійснювати великі покупки. У любовних відносинах запанує мир. Помиряться навіть ті, хто довго був у сварці. Перш ніж висловити думку з будь-якого питання, спочатку ретельно обдумайте!

Діва

В середині цього тижня Діви можуть відчути себе розбитими і знесиленими. Лікується це легко - відпочинком. Вам потрібен перепочинок у вигляді короткої відпустки. На роботі будьте обережні з колегами. Будьте напоготові і не давайте себе образити.

Терези

Пливіть за течією і не приймайте глобальних рішень - це найкраще, що ви зараз можете зробити. У всіх починаннях вас підтримають близькі люди. Ближче до середини тижня вирушайте на шопінг! Є ймовірність купити масу корисних речей, подарунки, і не витратити при цьому багато грошей.

Скорпіон

Не діліться думками ні з ким, інакше будете уразливі. На цьому тижні велика ймовірність частих сварок з коханою людиною. Головне, не затягуйте з примиренням, ризикуєте втратити відносини. У фінансових питаннях все буде не дуже гладко. Просто перечекайте цей період.

 Стрілець

Зараз не варто йти на поводу у своїх бажань - вони можуть виявитися помилковими. Можливо, доведеться виконувати доручення, які будуть вам не до душі. Порадують близькі люди, так що настрій підніметься. І навіть аврал на роботі не зіпсує його.

Козеріг

Нічого нового у вашому житті поки відбуватися не буде. Але це й на краще. Зараз варто розібратися зі старими справами і питаннями. Якщо буде можливість перекласти свої обов'язки на чужі плечі, зробіть це. Головне, не переживайте і не хвилюйтеся через дрібниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несумісність пари за знаком Зодіаку

Водолій

Вас чекає безконфліктний період. Ви настільки розслабитеся, що вперше за довгий час відчуєте умиротворення. Саме час втілювати мрії в життя! Займіться цим. На роботі можливі зміни. Причому комусь пощастить, а комусь доведеться звільнитися.

Риби

Риби злегка закрилися в собі, що, з одного боку, говорить про їх самодостатність, але з іншого, може їм нашкодити. Спілкування з друзями, обмін думками і досвідом - як особистим, так і діловим, - не менш важлива частина життя. Інакше ви ризикуєте зупинитися на одному місці.