Джерело: ДСНС у Рівненській області
Нещодавно автопарк пожежної техніки місцевої пожежної команди Клесівської об'єднаної територіальної громади поповнився ще одним пожежним автомобілем на базі шасі ЗІЛ 131 з ємністю цистерни більше шести тон води.

Про це інформує Головне управління ДСНС у Рівне нській області.

До слова, у громади є вже дві пожежні автоцистерни АЦ-40(131)137А з ємністю 2400 л кожна. Машини в робочому стані і базуються у селах Клесів та Карпилівка. Обслуговують їх бійці місцевої пожежної команди з 11 чоловік персоналу.

Клесівська ОТГ на даний час є єдиною громадою області, де є стільки пожежної техніки.

Дане придбання шеститонної пожежної автоцистерни ще більше покращить пожежну безпеку Клесівської ОТГ з населенням понад 10000 мешканців. Також автомобіль буде ефективним під гасіння можлих лісових та торфяних пожеж у поліському регіоні Рівне нщини.

Додамо, що Клесівська місцева пожежна команда та її техніка активно допомагають у гасінні пожеж професійним вогнеборцям Сарненського державного пожежно-рятувального підрозділу обласного управління ДСНС.

Так, у 2019 році вогнеборцями Клесівської МПК було ліквідовано понад 60 пожеж, а з початку 2020 року вже більше 50 пожеж.

Як зазначив керівник Клесівської ОТГ Василь Гриник, - на досягнутому громада зупинятися не збирається. У планах на майбутнє добудова другого поверху приміщення пожежної команди та облаштування відеофіксації для моніторингу пожежної ситуації в ОТГ.

Читайте також: Попри карантинні обмеження, нічний клуб на Рівне нщині працює до ранку (ФОТО/ВІДЕО)