Джерело: Ірина Веремчук
Костопільчанка Ірина Веремчук стверджує, що стала жертвою продавчині з магазину "Київських напівфабрикатів" у Костополі. Жінка зайшла до магазину і побачила, що продавець опустила маску до підборіддя, тож вирішила і собі не вдягати. Це й спровокувало конфлікт.

Конфліктною ситуацією, а також світлинами синців та подряпин, жінка поділилась у місцевій фейсбук-спільноті. Таким чином, вона хотіла закликати костопільчан не відвідувати магазин, адже, за її словами, там працює хамовитий персонал.

"Хочу розповісти, м'яко кажучи, неприємну ситуацію, яка сталася сьогодні зі мною в "модному" магазині "Київські напівфабрикати". Оскільки в продавчині маска "висіла на бороді" та й була вона без рукавичок, я теж зайшла без маски. На що відразу отримала хамські зауваження в свою сторону від продавчині, стосовно того, що я без маски. У відповідь я теж зробила їй зауваження, що її зовнішній вигляд, як продавця, теж не відповідає вимогам карантину. Вона стала вимагати покинути магазин та відмовлялася обслуговувати", - розповідає пані Ірина.

Далі жінка дістала з холодильника пакет варениками, з проханням, щоб продавчиня продала їх. Однак, навзамін "продавець вирвала з рук пакет з варениками, а іншою рукою вхопила за шию та почала душити".

"Такий похід за варениками я буду згадувати ще з тиждень, допоки синці не зійдуть", - додала Ірина Веремчук.

Читайте також: На Рівне нщині у річці Горинь втопився чоловік