З 6 липня розпочинається функціонування реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро» у сезоні 2020 року. Однак у зв’язку із дотриманням карантинних вимог режим роботи обмежений. Відпочити зможуть лише працівники Рівненської АЕС.

Через карантинні обмеження максимально допустимий рівень наповнення РОК "Біле озеро" не більше 100 осіб з числа працівників Рівне нської АЕС та членів їх сімей.

"Переважним правом на придбання путівок користуються працівники, які планують отримати послуги з реабілітації та оздоровлення терміном не менше 7 діб, в складі сім’ї з 3-4 осіб. Для отримання путівки необхідно оформити заяву в своєму підрозділі", - повідомляє прес-центр Рівне нської АЕС.

А надання послуг стороннім особам наразі не передбачається.

Для відпочинку надаються будинки І, ІІ та ІІІ категорії (із облаштованими внутрішніми санвузлами). Харчування проводиться повноцінне – триразове (в одну чи дві зміни в залежності від наповнення) з дотриманням карантинних вимог. Робота ж буфету не планується.

До слова, реалізація путівок відбувається поетапно, на період найближчих двох тижнів, в ППО РАЕС. Оплата проводиться виключно через касовий термінал, до кінця робочого дня після отримання оформленого бланку путівки. У разі відсутності оплати у встановлений термін путівка анулюється автоматично. Зокрема, передбачена часткова компенсація вартості путівок для працівника Рівне нської АЕС та членів його родини.

Читайте також: Військові моряки мають відчути себе супергероями, які дуже потрібні Україні – Президент