Джерело: офіційне інтернет-представництво Президента України
Одним з головних завдань Української держави є соціальне забезпечення військових моряків і членів їхніх родин, наголосив Президент Володимир Зеленський під час виступу на урочистостях з нагоди Дня Військово-Морських сил Збройних сил України в Одесі.

"Найголовніше, про кого ми завжди повинні пам’ятати та піклуватися, – це люди. Це наші військові моряки, їхні родини, гідне матеріальне та соціальне забезпечення для них. Це – завдання номер один", – сказав Глава держави.

Володимир Зеленський наголосив, що сьогодні українські моряки отримають понад 70 квартир. Зокрема, моряки з Криму, які у 2014 році не зрадили Україні. Президент зазначив, що їхня вірність присязі чомусь була для влади непомітною, і вони жили в жахливих умовах.

Зокрема, Володимир Зеленський зазначив, що це – лише перші кроки у напрямку покращення умов життя військових моряків.

"Я зроблю все, щоб українські моряки відчували, що вони є справжніми супергероями, які дуже потрібні Україні", – наголосив Президент.

Нагадаємо, сьогодні, 5 липня, наша країна святкує День Військово-Морських сил Збройних сил України. Започаткували це свято ще в 2015 році, а відзначається традиційно в першу неділю липня.

До слова, у Військово-Морських силах України є артилерійський катер названий на честь нашого міста - "Рівне ".

Читайте також: В Україні створили інтерактивний ресурс відображення особливостей в’їзду в країни світу