В липні 2020 року зірки закликають шукати золоту середину у всьому. Розподіляйте час так, щоб ви змогли приділити увагу всім сферам життя. Перша декада пройде під благотворним впливом планет. Не сидіть в чотирьох стінах, а як можна частіше виходьте в світ. Знайомства, які зав'яжуться на початку липня, обіцяють перспективи. Планети в період другої декади липня перевірятимуть людей на міцність. В яку б складну ситуацію ви не потрапили, зберігайте самоконтроль. Все таємне стане явним в період третьої декади липня.

Овен

Заявіть світові про себе! Положення планет в липні таке, що в один прекрасний липневий ранок ви маєте всі шанси прокинутися знаменитими. Вас чекає чудовий місяць!
 
Телець
 
Думаючи про духовне, не забувайте і про земне. У липні ви будете здивовані глобальними філософськими питаннями: про сенс життя, покликання, справжнє кохання і віру. Відповіді на деякі з них знайдуться під час бесіди з близькими людьми - вас чекають цікаві відкриття.
 
Близнюки
 
Довіряйте інтуїції. На багатьох людей ви подивитеся іншими очима: вам відкриються істинні причини їх слів і вчинків. Це змусить вас змінити свої відносини з оточуючими. Від когось ви захочете триматися подалі, з кимось, навпаки, захочете більш близького контакту.
 
Рак
 
Міняйтеся, не змінюючи себе! Ваша першочергова задача в липні - зрозуміти і прийняти свої почуття і бажання. Ймовірно, останнім часом ви багато в чому себе обмежували і йшли проти власної волі. Місячне затемнення змусить вас переглянути відносини зі світом і усвідомити нарешті, що головна людина у вашому житті - це ви.
 
 
Лев
 
У всьому дотримуйтеся золотої середини! Секрет успіху - в умінні знайти і зберегти баланс між роботою, особистим життям і саморозвитком. Надмірне захоплення однією зі сфер неодмінно відіб'ється на інших - в негативному ключі.
 
Діва
 
Зберігайте свято в душі! Те, як розташуються зірки в другому літньому місяці, сприятливо для більшості представників вашого знаку. Ви раз у раз будете опинятися в потрібний час в потрібному місці і отримувати бажане, не докладаючи зусиль. Всесвіт почує ваші думки і в усьому вам допоможе.
 
Терези
 
Займіться створенням затишку в домі. Другий місяць літа для вас пройде під девізом: «Мій дім - моя фортеця». У рідних стінах ви відчуєте себе сильними, бадьорими, впевненими, тоді як далеко від дому можете засмутитися.
 
Скорпіон
 
Не час стояти на місці.  Липень ви проведете активно. І це чудово: він задасть старт всьому, а плани у вас великі! Ваша цікавість до всього нового напевно приведе вас на освітні курси або майстер-класи. Там ви не тільки цікаво проведете час, але і знайдете нових друзів.
 
Стрілець
 
Настав час показати, що ви – найкращі. Вам буде властиве прагнення будь-що  досягти бажаного, на карту перемоги ви готові поставити все або майже все. Не виключено, що підете по головах і покажете зубки. З таким завзяттям ви обов'язково досягнете того, чого хочете.
 
 
Козеріг
 
Даруйте світу більше посмішок. Липень подарує вам привід пишатися собою. Успіх йде з вами рука об руку, головне, не злякати його негативними думками. «У мене все вийде так, як я хочу», - повторюйте цю фразу кілька разів на день, і липень стане яскравим і щасливим.
 
Водолій
 
Не вимагайте від себе занадто багато.  У липні дуже важливо відстежувати свої бажання і в міру можливості їх виконувати. Якщо захочеться сховатися від усіх і вся (а у вашій зоряній карті є на це вказівка), подаруйте собі пару-трійку днів наодинці з собою - наприклад, на дачі або базі відпочинку. І нехай весь світ зачекає.
 
Риби
 
Цінуйте тих, хто поруч. Зірки нагадають вам, що один в полі не воїн. Поруч з вами друзі, які в будь-який момент готові підтримати і словом, і ділом. Не соромтеся просити їх про допомогу, питати поради. З ними ви легко досягнете мети, яку собі поставили.