З профілактичною метою на території Малолюбашанської об'єднаної територіальної громади регулярно проводиться дезінфекція комунальних доріг, вулиць та потенційних місць скупчення людей.

На Великдень та у Провідну неділю – були запроваджені обмежувальні заходи з метою недопущення поширення коронавірусу – про що попереджали усіх мешканців громади.

КНП “Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівне нської області” отримав благодійну допомогу у вигляді костюмів індивідуального захисту, яку надав для працівників центру приватний підприємець Дмитро Гладиш. 

Під час консультацій з фахівцями Рівне нського РВ АМУ в рамках проєкту ПУЛЬС голова громади Віктор Талащук розповів про проблемні та найбільш актуальні робочі питання.

 

Зокрема – як налагодити комунікацію з підприємствами, які використовують природні надра, щоб вони сплачували податок за користування водними ресурсами. На території громади розміщений військовий полігон - та плату за землю у повному обсязі вони не здійснюють, а це також втрати до бюджету громади. Водночас, тут особливу увагу приділяють розвитку дошкілля, освіти та ремонту доріг комунального значення. Під час консультацій спланували майбутні спільні заходи на території Малолюбашанської ОТГ, але вже після завершення карантину.

Читайте також: Козинська громада на Рівне нщині використовує карантин для розвитку