Незважаючи на те, що більшість людей не вірять в надприродні здібності, вважаючи будь-які прояви чародійства вигадкою або прийомом сценаристів і продюсерів «містичних програм», деяких особистостей все ж доля наділила певним магічним даром, який можна розвивати і використовувати за призначенням. Про те, як зрозуміти, якими здібностями наділили вас вищі сили (і наділили взагалі)

Ознаки, що вказують що ви володієте магічними здібностями

Інтуїція вас не підводить

Ви знаєте, що повинно статися в той чи інший момент, тому швидко реагуєте і адаптуєте в залежності від ситуації. Ви відчуваєте настрій інших людей і можете «зчитувати» їх енергетику. Вас не проведеш, тому навіть так звані вуличні жебраки та ворожки (прикидаються людьми з надприродними здібностями) вважають за краще обходити вас стороною.

Удача завжди на вашому боці

Вам з легкістю вдається вибиратися сухою з води і справлятися з такими негараздами, які не кожному під силу. У навколишніх створюється враження, що ви справжнісінький улюбленець долі, інакше як пояснити той факт, що вам щастить завжди і у всьому (і навіть якщо вам здається, що це не так, з часом ви все одно переконуєтесь, що доля до вас прихильна і допомагає вирішити будь-які проблеми).

У вас змінюється колір очей, і ви терпіти не можете відкриті двері

Припустимо у вас зелені очі, але в ті моменти, коли ви переживаєте про щось або зліться на кого-то, відтінок очей може моментально змінитися від жовто-коричневого до сірого або яскраво-синього. Крім цього, ви завжди перевіряєте, чи щільно закриті двері (і відчуваєте себе не дуже затишно, якщо вам доводиться перебувати в так званих відкритих просторах, де двері взагалі не передбачені).

Вас не покидає відчуття, що все це з вами вже відбувалося

Ви постійно ловите себе на думці, що ті чи інші події вже з вами відбувалися і все немов рухається по колу. Можливо, ви відчуваєте, що у вас відбувалося щось подібне в минулому житті і тепер є можливість зробити щось інакше (прийняти інше рішення), щоб позбутися від дежавю і піти іншим шляхом. Вам сняться віщі сни, які збуваються в реальному житті якщо не на 100%, то на 90% точно.

Замість гучних компаній ви віддаєте перевагу самотність

Люди, що володіють певними здібностями, уникають галасливих компаній і замість того, щоб відправитися на якусь вечірку, де буде багато незнайомих осіб, віддадуть перевагу залишитися вдома і провести час з користю. Їм не нудно наодинці з собою, навпаки, вони постійно відкривають щось нове, чогось вчаться і удосконалюються.

Ви бачите людей буквально наскрізь

Ви буквально з перших хвилин розумієте, бреше співрозмовник чи говорить правду. Вам не потрібен навіть «детектор брехні», ви і самі не гірше приладу розповісте, які помисли рухають тією або іншою людиною, що у нього на думці і на що він здатний. Вас не проведеш і не змусиш виконувати щось проти ваших бажань. Тому ви без жалю розлучаєтеся з тими, хто бажає вам нашкодити і впускаєте в своє коло тільки найближчих і перевірених людей.

Ваші думки матеріалізуються

Варто вам тільки подумати щось погане про кривдника, як з ним трапляється якесь нещастя. Іноді ви не можете контролювати свої думки, тому часто від вас дістається не тільки чужим, але і своїм. Хоча, справедливості заради, варто відзначити, що і хороші думки теж у вас збуваються. Можливо, не в такому форматі, як ви загадували, але все ж.

Тварини (навіть чужі або дикі) не бояться вас і не намагаються вас вкусити

Ви абсолютно не боїтеся тварин, незалежно від того, домашні вони чи дикі. Ви розумієте, що навіть бійцівські пси поряд з вами будуть поводитися як необразливі щенята, а коти заховають кігті і з гучним муркотінням почнуть горнутися. Ви легко знаходите спільну мову з братами нашими меншими і могли б стати, наприклад, відмінним ветеринаром, якби того захотіли.

Електричні прилади виходять з ладу поруч з вами

Вам складно знаходитися поряд з електричними приладами тому, що у вас настільки сильна енергетика, що техніка просто не витримує і виходить з ладу. Вас постійно б'є струмом навіть там, де, здавалося б, його просто не може бути, а коли ви проходите вечорами по вулиці, то ліхтарі можуть гаснути і тут же загорятися знову.

Люди відчувають себе краще поруч з вами (позбавляються від болю і тривог, наприклад)

Можливо ви помічали, що варто вам докласти руку до хворого місця, як людина тут же починає відчувати себе краще? Або, наприклад, поспілкувавшись з вами люди починають по-іншому дивитися на речі, забувають про свої проблеми, страхи і негаразди і починають вірити в краще. Ви без праці знаходите «ключик» навіть до найскладніших характерів і знаєте, що сказати або зробити, щоб змінити чиєсь життя на краще.