За 10 секунд повернув до себе Тіну Кароль. Офіцер Збройних Сил України Василь Процюк пройшов Сліпі прослуховування. На "Голосі країни" хлопець виконував пісню Сергія Бабкіна "Пробач". Родом він із Рівненщини.

Так, за декілька секунд Василь Процюк із Рівне нщини повернув крісло Тіни Кароль. Своїм голос військовий зачарував наставницю. Та й інших тренерів.

Шоу "Голос країни" для Василя було великою мрією, яку він вирішив втілити у життя. Розпочалося усе із соціальних мереж та онлайн кастингу. Хлопець відправив декілька своїх пісень і чекав на відповідь.

Три неділі так довго йшли я цього уже і не очікував, що хтось напише. Для мене це було неочікувано. Коли мені дівчина, яка займалася мною подзвонила і сказала, що мене затвердили і ти в голосі країни. В мене був такий шок, я перепитав . Вона каже, так ти в голосі країни. Я тебе вітаю.

Зараз Василь продовжує службу. Він лейтенант радіотехнічної бригади повітряного командування "Захід". Та попри це тренується чи не щодня. Свої співочі вміння вдосконалює із наставником.

Круто, круто, у мене тренер Тіна Кароль. Мені подобається все. Як вона працює і допомагає в деяких питаннях.

Музичної освіти Василь немає і ніде не навчався, однак щодня співав для себе.

Пісня завжди зі мною. Мені коли весело співаю, коли сумно, теж співаю. Я завжди із піснею по життю.

Одну мрію Василь здійснив - потрапив на "Голос країни" і пройшов "сліпі прослуховування". Зараз мріє про перемогу. І каже робить усе для цього. 

Читайте також: у Франції презентували ілюстровану казку рівненської письменниці