Чоловіків, яких затримали на шляху до Рівного, також підозрюють у скоєнні розбійного нападу, поєднаного із насильством на жителя Луцька.

В Луцьку троє зловмисників напали на 45-річного місцевого жителя, побили його, викрали понад мільйон і втекли на автомобілі. Потерпілого госпіталізували. 

Правоохоронці з різних областей - встановили особи розбійників. За орієнтуванням оперативників зловмисників зупинили на автодорозі перед Рівним співробітники Управління патрульної поліції Рівне нської області. 

Транспортний засіб на якому пересувалися зловмисники та викрадені ними гроші вилучено. Після оголошення затриманим особам підозри, вирішуватиметься питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. До слова, один із них раніше судимий житель Сімферополя, двоє інших - жителі Миколаївської області. 

Правоохоронці перевіряють також причетність затриманих осіб до скоєння інших злочинів на території Волині та інших областей. Досудове розслідування триває.