Вібратори - дуже популярні секс-іграшки. Про них знають багато, але не всі наважуються купити. Існує безліч міфів, які оточують інтимні предмети, деякі навіть лякають. Давайте розберемося, що ж є правдою, а що брехнею.

Вібратори купують жінки, яким не вистачає чоловічої уваги

Це помилка, що купують вібратори тільки самотні жінки. Найчастіше їх вибирають пари, щоб зробити інтимне життя цікавіше. Звичайно, є і жінки, які хочуть скрасити своє існування, але часто вони вже в стосунках і просто шукають додаткових відчуттів. Вібратор - це не тільки джерело оргазмів, але і помічник у розкритті нових ерогенних зон, посилення чутливості тіла.

Вібратор буває небезпечний, він здатний вибухнути

Вібратори - це безпечні секс-іграшки. Вони конструюються так, що не здатні травмувати користувача. Вони не вибухають, не б'ються струмом. Якісні моделі продумані до дрібниць, виробники дуже серйозно ставляться до репутації, стежать за безпекою. Звичайно, підробки або дуже дешеві моделі можуть не відповідати світовим стандартам якості. Щоб з такими речами не зіткнутися, вибирайте пристрої відомих брендів, купуйте їх в перевірених магазинах.

До вібратора можна звикнути, звичайний секс потім не сподобається

Ігри з вібратором і живою людиною - це зовсім різні процеси і відчуття. Вібратор ніколи не замінить спілкування, обійми і парні оргазми. Він лише помічник, який знімає сексуальну напругу, але не замінник чоловіка. Заняття любов'ю - це емоційний процес, реалізувати це з приладом ніколи не вийде. Інтерес до сексу після застосування секс-іграшок не пропадає. Але може виникнути бажання спробувати використовувати вібруючий пристрій в парі.

Від вібратора знижується чутливість ерогенних зон

Це часткова правда. Якщо використовувати вібрацію на максимальних режимах, чутливість знизиться. Але це тимчасовий ефект. Варто відмовитися на 3-4 тижні від вібратора, і все відновиться. Секс-іграшка може зробити жінку більш сприйнятливою до будь-яких пестощів, але зменшити її відчуття здатний лише на невеликий час.

Вібратор може залишитися всередині, без лікаря не витягнути

Теж правда, але лише про пристрої, які використовуються для анального сексу. У задній прохід поміщаються навіть дуже довгі предмети, вони можуть виявитися всередині повністю, і тоді діставати доведеться разом з лікарем. Саме тому для анала створюють вібратори з обмежувачем. Це ущільнення, яке не дає поринути девайсу занадто глибоко. Варіанти без такого обмежувача краще застосовувати тільки для вагінального сексу.

Якщо хтось дізнається про вібратор, то власницю засміють

Цей міф - пережиток минулого. Сьогодні наявність секс-іграшки не є чимось жахливим. Багато людей користуються, і це нормально. Звичайно, засудження можливо серед старшого покоління, вони все ще живе за законами минулого. Але навіщо їм розповідати про такі покупки? Обговорення може бути доречно в парі, з кращими друзями, але повідомляти «всьому світу» про своє придбання зовсім необов'язково.

Чоловіки категорично проти секс-іграшок

Це не правда. Багато пар застосовують інтимні предмети, і чоловікам це подобається. Може якась кількість людей і проти, але їх не більшість. Сумніви часто пов'язані з тим, що він не пробував застосовувати такі речі, це лякає. Але варто один раз показати йому, що вібратор допомагає жінці при сексі фінішувати, і протести припиняться. Важливо знайти вірний підхід до конкретної людини, а ще вибрати вібратор, візуально не схожий на пеніс, щоб не спровокувати ревнощі.

Вібратор викликає «жіночі» хвороби

Це обман. Вібратор викликає прилив крові до статевих органів, а це, навпаки, запобігає застійним явищам. Хвороби можливі, якщо секс-іграшку не мити. Тоді на її поверхні можуть розвиватися бактерії, а при наступному застосуванні потрапляти в піхву. Але якщо кожен раз очищати пристрій, таких проблем не буде. Правильне застосування гарантує безпеку секс-товарів.

Користуються секс-іграшками тільки збоченці

Це міф. Користуються секс-іграшками ті, хто любить себе, своє тіло і партнера. Вібратори допомагають отримувати задоволення, підсилюють чутливість. З їх допомогою жінка може відчувати оргазми набагато частіше. Регулярна сексуальна розрядка корисна, вона знижує рівень стресу. Більше 60% європейців застосовують секс-іграшки, і відсоток користування в Україні збільшується з кожним роком. Люди не збоченці, вони просто шукають різні способи отримання насолоди.

При доставці кур'єр знає, що він привіз вібратор, і це соромно

Всі доставки секс-іграшок з інтернет-магазину анонімні. На упаковці ніколи не написано, що всередині щось з секс-шопу. Немає такої інформації і на чеках або у виписці по карті. Вся інформація нейтральна. Кур'єр або співробітники пошти ніколи не знають, що всередині. При цьому такі посилки ніколи не доводиться відкривати в присутності служби доставки, ніхто не може вимагати у вас перевірити якість пристрою в пункті отримання.