До Нового Року залишилось не так багато часу, готуватися варто заздалегідь. Додати новорічного настрою можна створенням святкової атмосфери. Пропонуємо вам підбірку фото, як можна прикрасити вікна.

Кожен прикрашає свій тка, як забажає. Хто купує готовий декор, інші роблять його самостійно. Найлегший варіант прикрасити вікна - вирізати сніжинки та прикріпити їх. Це не єдиний спосіб. Пропонуємо вам ще кілька ідей, як можна прикрасити вікна до Нового Року:

  • Використання зубної пасти;
  • Використання різнокольорових гірлянд, в тому числі паперових;
  • Різдвяні та новорічні віночки, зроблені своїми руками;
  • Використання фарби для розфарбовування;
  • Витинанки - майстерність, яка застосовується для виготовлення новорічних прикрас на вікна.

СНІЖИНКИ

Це найпростіший варіант прикрас. Головний матеріал, що використовується - папір. З нього можна вирізати сніжинки на вікна, змайструвати гірлянди та інший декор.

Рекомендується брати білі серветки, так як вони достатньо тонкі та добре кріпляться. Є простий метод для оформлення сніжинки:

  1. Необхідно взяти серветку й вирізати з неї рівне коло.
  2. Потім зігнути коло на 6-8 частин.
  3. Намалювати будь-який орнамент та вирізати по контуру.
  4. Розгорнути.

Таким чином можна зробити велику кількість різноманітних сніжинок, наносячи різноманітні узори. Також можна вирізати сніжинки за готовими зразками.

НОВОРІЧНІ ТА РІЗДВЯНІ ВІНОЧКИ

Вишукано та креативно виглядає оформлення святковим вінком. Він продається практично в кожному магазині, але краще виготовити його самостійно. Зараз такі віночки дуже популярні, вибір матеріалів для їх оформлення величехний. 

ГІРЛЯНДИ

При слові паперова гірлянда одразу уявляються кільця, з'єднані між собою. Застосувавши трішки уяви можна зробити оригінальні паперові гірлянди, наприклад, із зірок. Можна скомпонувати різноманітні форми - кружечки, трикутники і все, чого забажає ваша уява.

Для цього знадобиться стандартний набір матеріалів:

  • Різнокольоровий блискучий папір;
  • Клей;
  • Нитки;
  • Блискітки.

СВЯТКОВИЙ ДЕКОР З ГУАШІ ТА ЗУБНОЇ ПАСТИ

Цей метод дуже старий. Ним користувались ще наші мами. Потрібно розвести зубну пасту у воді, взяти губку чи спонж і підготовити різноманітні новорічні трафарети. Пасту краще наносити губкою, адже якщо просто розбризкувати, то виходить матова поверхня. Для тих, хто має художній талант, можна не користуватись трафаретами, а створювати малюнок від руки.

НОВОРІЧНІ КУЛЬКИ

Новорічні кульки призначені не тільки для ялинки. Вони чудово виглядають і при декоруванні вікон. Кулі, підвішені на стрічках, будуть кожен раз обертатись при відкриванні та закриванні штор. Їх можна розміщати поодинці або цілими гронами.

ВИТИНАНКИ

Витинанки – термін, який означає вирізку паперу. Дуже нагадує звичайне "оригамі", тобто за допомогою зарубок з одного листа виходить об'ємне зображення.Для створення витинанок використовується всього лиш зразок і канцелярський ніж. Зразки можна знайти найрізноманітніші.

ПРИКРАСИ З ПІДРУЧНИХ МАТЕРІАЛІВ

Щоб зробити елементи для оформлення свята, не обов'язково купувати дорогі матеріали. Іноді достатньо тих, які лежать під рукою. Саморобні іграшки не тільки дешевші магазинних, але й зроблені з душею. Далі кілька ідей:

Читайте також: 100 ідей для подарунка вагітній