Життя без Інтернету. Декілька десятків рівнян залишилися без всесвітньої павутини. Інтернет відключили не попередивши, бідкаються люди. Хоча за послуги кажуть, кошти сплатили. Всіх жителів обслуговує компанія Укртелеком.

У Рівне нській філії Укртелекому із самого ранку натовп людей. Усі вони прийшли із скаргами, адже у них без відома відключили Інтернет.

Відключили Інтернет у мене на вайфаї усе. Інтерактивне телебачення і комп'ютер і все. Через що ми абсолютно паралізовані, - розповідає рівнянка.

За Інтернет щомісяця люди сплачують обов'язковий платіж 190 гривень 50 копійок. Однак, за їхніми словами в Укртелекомі сказали, що потрібно заплатити ще й рекомендовану суму.

Мені сказали, заплатите 190 гривень 50 копійок, тоді і підключать Інтернет. Це мені сказали, сьогодні на гарячій лінії, як я додзвонилася зранку. Тобто я за жовтень заплатила тепер ще раз маю за листопад заплатити. Вибачте у мене пенсія не 20 тисяч гривень, що я можу дозволити собі платити незрозуміло за що, - каже Галина.

Натомість Укртелекомі зазначають в ситуації, яка склалася винні самі люди, адже своєчасно не сплатили за надані послуги.

Деякі абоненти у Рівному не встигли вчасно сплатити за послуги Інтернету . 20 числа на їхніх рахунках не було коштів для того, щоб сплатити за послуги поточного року. На жаль в такому випадку послуга призупиняється. І менше ніж за добу відновлюється,якщо кошти приходять. По перше нам шкода, що склалася така ситуація, але ми просимо наших шановних абонентів вчасно сплачувати обираючи такий канал оплати,який би був швидким, - говорить речник ПАТ "Укртелекому" Михайло Шуранов.

Однак частина мешканців, вже задумуються над тим, щоб після такого випадку змінити провайдера.  

Дивіться ще: у Рівному мешканці будинку сплачують за тепло, яким користуються орендарі