Добрі справи легко творити разом. Журналісти телеканалу "Рівне 1" відвідали Здолбунівський будинок-інтернат для людей похилого віку. Дівчата завезли підопічним подарунки та необхідні речі для особистої гігієни. Нагадаємо на початку осені в рамках проекту "Соціальний експеримент" вони організовували у закладі "День краси".

Стрижки, зачіски, манікюр, педикюр та головне увага. Це Здолбунівський будинок-інтернат для людей похилого віку та інвалідів. У рамках проекту "Соціальний експеримент", який виходив на телеканалі Рівне 1, журналісти влаштували тут "День краси". У заклад приїхали чимало майстрів, які працювали із підопічними.

Також для бабусь та дідусів влаштували фотосесію. Для цього заздалегідь ми домовилися із фотографами та знайшли цікаві аксесуари.

А фотографувалися всі залюбки. Тому після візиту ми пообіцяли роздрукувати фото підопічних і подарувати їм на згадку.

Дивіться також38 тисяч на лікування в місяць: 15-річна дівчина із Рівне нщини бореться із недугою

Та не тільки фотографіями єдиними. В будинок-інтернат ми поїхали із подарунками. На кошти, які пересилали небайдужі рівняни, вдалося купили памперси та пелюшки. Для людей, які прикуті для ліжка. Радісно тут зустрічали нас знову. Бабусі із задоволенням переглядали фотографії та навіть підспівували.

Всього у закладі близько 200-хсот людей. У кожного із них своя історія життя та причини чому вони тут опинилися.

Треба час, щоб тут звикнути, але так доля склалася. Цей будинок-інтернат. Він справді служить цим людям. Гляньте, які вони всі хороші. Вони світяться добром, вдячністю.

Піклуйтеся про рідних та не забувайте робити хороші справи. Ці люди завжди раді бачити усіх, вони чекають на ваші обійми.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber