А ви робите добрі справи? У Рівному відкрили перший благодійний магазин. Виручені кошти волонтери будуть віддавати на потреби дітей, які перебувають у будинках-інтернатах та інших закладах соціальної сфери

Курточки, кофтинки, штани, взуття та навіть новорічний костюм. Усе це можна придбати у благодійному магазині. Тут можна знайти зручні речі для малечі і за помірними цінами.

У нашому магазині майже все готове. У нас є літній одяг, так і зимовий. Для хлопчик і дівчаток. Його приносять звичайні люди, які перебирали в шафу і принесли для нас. Ми їх продаємо і ці кошти будуть іти на благодійність, - розповідає волонтерка.

До магазину навідується пані Вікторія. Вона часто приносить речі до благодійної організації.

Мені дуже приємно, що у Рівному з'явився благодійний магазин. Коли я дізналася про цю ідею, відразу вирішила долучитися. Найперше я перебрала власні речі, які можу дати. Мені дуже радісно, що дещо тут буде продаватися кошти будуть спрямовані на благодійність. Для діток, які потребують коштів на лікування, на навчання. Я б дуже хотіла аби до цієї ініціативи долучилися мої друзі і загалом рівняни.

За декілька днів роботи магазину небайдужі рівняни принесли чимало речей. Крім того були уже і перші покупці, розповідають волонтери. І сподіваються, що ініціативу переймуть й інші міста.

Ми створили справді у Рівному унікальний магазин, сподіваємося, що ця ідея приживеться у місті. Ми розширимо її на більший загал. Або навіть в інші області вийдемо. Це нагода зробити хорошу справу і придбати речі за низькою ціною. Ідея виникла у нас спонтанно ми надихнулися іноземним досвідом, адже на європейському просторі - це нормальна прийнятна практика, - каже засновниця БО "Дарунок" Марія Ясинчук.

Принести та придбати речі може кожен. Головне мати бажання допомогти тим, хто найбільше потребує уваги, турботи та любові.
 

Дивіться ще4-річна Анюта із Рівне нщини потребує допомоги

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber