Прикута до лікарняного ліжка. 29-річна рівнянка Світлана Олійчук потребує допомоги. Майже місяць тому жінка потрапила до лікарні. Під час обстеження у неї виявили декілька хворобах. Зараз вона у тяжкому стані. Родина сподівається на підтримку небайдужих, адже вдома на неї чекають троє дітей.

В одну мить життя перевернулося на 360 градусів. Ще у 14 років у Світлани діагностували серйозне захворювання - системний червоний вовчак. Але жінка постійно проходила курс лікування і почувалася добре.

Лікувалися в Охматиді в Києві, якось воно пройшло, а це 4 роки назад і суглоби у неї почали боліти . Вона з ліжка встати не могла. І так вроді легше, легше, - розповідає сестра Світлани. 

Та місяць тому 29-річна Світлана знову потрапила на лікарняне ліжко. Зараз вона у тяжкому стані. Жінка розповідає, що розпочалося все із пневмонії.

У мене починалася пневмонія, кашель. Я пропила антибіотик, потім у мене почав живіт боліти. І воно за тиждень блювота понос, все це. Вже під кінець я викликала швидку. Вже знаєте почала блювати кров'яним таким.

Медики розповідають, до лікарні Світлана потрапила із ознаками кишкової кровотечі. Однак згодом стан її почав погіршуватися і була виявлена ниркова недостатність. Після чого її перевели у відділення інтенсивної терапії екстракорпоральних методів детоксикації.

Виставили такий діагноз, як сепсис і гостра септикомія. Тобто гній у всіх порожнинах оргоанізму. В гурдній порожнині,черевній, у нирках і в самій крові, а ви знаєте кров умиває у нас все, - говорить лікар-анестезіолог Наталія Пюро.

Крім того у жінки безліч інших захворювань, через, які покращити її стан набагато важче.

У неї системне захворювання системний червоний вовчак, автоімугна система агресивна щодо свого організму , атакує його з усіх сторін. Нирки, легені, судини все. Вона змушена бути на гормонах, щоб пригнітити цю агресивну відповідь.

Для повного одужання Світлані потрібно чимало медикаментів, які дороговартісні. Крім того, вона потребує спеціального харчування, адже її кишківник самостійно не працює. Родичі сподіваються на допомогу. Адже на лікування Світлани вже витратили близько 100 тисяч гривень. Вдома на неї чекають троє синочків.

Номер картки 5168 7573 4619 7199 Вологдіна Вікторія мама Світлани 

Читайте також: небайдужих просять допомогти зібрати гроші для лікування мами

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber