У квартирах + 15 градусів тепла. Мешканці багатоповерхівки на вулиці Гагаріна 75, скаржаться, що у їх помешканнях холодно. Адже опалення у них так і не запустили. Вчора наші журналісти поспілкувалися із людьми та головою ОСББ.

Останній зазначав, що у людей великий борг за опалення. А також додав, що у будинку несправний насос, який уже закупили і встановити його має "Рівне теплонерго". Однак в установі кажуть, що до цього часу у будинку взагалі немає акту готовності до опалювального сезону. І додають, що із головою ОСББ намагалися знайти спільну мову із вересня, однак останній не йшов на контакт. І крім насоса для нормального постачання тепла, потрібно провести ще чимало заходів та замінити мережі.

Мова проте, що має прийти "Рівне теплоенерго"не відповідає дійсності. Бо поки що ніяких договірних відносин у нас нема. Але мені відомо, що наші співробітники до нього приходили і подивилися, що він придбав не зовсім те що потрібно. До цього потрібно ще допридбати. Коли він укладе з нами угоду на виконання цих робіт, тоді ми їх і будемо виконувати. Безкоштовно ми цього робити не будемо. Насос є один із елементів вузлів обліку і цей вузол в комплексі є власністю самого будинку. Рівне теплоенерго немає до нього жодного відношення, - говорить директор ТОВ "Рівне теплоенерго" Олександр Корчинський.  

До теми: +15 градусів: у Рівному люди мерзнуть у власних домівках

Будьте з нами: Facebook Youtube Instagram Viber