Зустрічають по одягу! Дороге вбрання на людині завжди свідчило про її статки. Підсвідомо - немалі. Але насправді це не так. Доводять це звичайні хлопці. Називають їх ресейлерами. Це люди, які шукають рідкісні брендові речі і перепродають їх значно дорожче.

Ночувати біля дверей концепт-сторів, аби першим отримати лімітований одяг, на що тількі не здатні герої нашого сюжету, щоб отримати бажану річ та бути першим у фешн-ринку.

Я ніколи це бізнесом не називав, але насправді да, всі хто мене знають, я вже виходить 12 рік в цьому. Не можу сказати, що я продаю, бігаю на хенди, воно по-різному, шось перекупляю, деколи посередником буваю. Хтось щось продає, в мене ім'я досить відоме в цьому кругу, мені можуть скинути гроші, я тому, мені товар, так відповідаю за чесність, - розповідає ресейлер Юрій.

Мати лакшері одяг хочуть всі, але що робити якщо немає можливості. Ресейлер, або якшо говорити простіше перепродавач - сьогодні це ті, ким би хотіла бути сама завзята молодь. Пошуком та купуванням такого одягу займаються так звані ресейлери.

А група, я просто подумав, шо люди шукають продавців, риють і шукають обнову, а чому б це не упростити, не продумати, щоб людина закінула пост і її самі запропонували. Таким чином я об'єднав в одній групі, це ще було в Вконтакті, і продавці там сиділи і прості люди, яким просто шось треба, банальні носкі купити, вони там пишуть, їм пишуть і ось так. І набралася аудиторія десь 75тисяч....Продавав спортивні штани потім пішло більше. Потім почав перекупляти, хтось там в Вконтакті продавав чуть дешевше, я це брав і продавав дорожче.

Стильно одягатися та заробляти, що ще потрібно для молоді. Побачити до яких розмірів може сягати ціна за ваш улюблений бренд одягу, спостерігати за виходом нових колекцій, колаборацій та чи варте воно того можна на різних оглядових ютуб-каналах і проаналізувати, чим вона так відрізняється від вашої домашньої кофтини.

Скажу навіть більше я 2 роки тому бачів пост, що хтось писав, шо це просто модно, я барига, я модний, за мною там дівчата бігають. Да для молоді для школьніків в основному це круто, це легкі гроші, зайшов щось на секонд взяв, продав і маєш гроші на якесь морозиво. Да, це в тренді я вважаю.

Нині Україна не має такої кількості сталих платформ для масштабного ресейлінгу, але вітчизняні продавці шукають різні варіанти, аби поширювати свою продукцію. 

Читайте ще: рівненські вчителі здобували досвід у Чехії

Будьте з нами: Facebook Youtube Instagram Viber