Три століття тому вважалося, що зварити смачний ель можуть лише жінки. Проте зараз їх у пивоварній справі не так і багато. Кого коронували на звання найкращої жінки-пивовара в Україні - дивіться далі.

"Зламали" стереотипи. Професію пивовара звикли вважати чоловічою, але раніше вона була суто жіночою. Тож організатори конкурсу пива вирішили обрати найкращу жінку-пивавора і титулували її королевою.

Всі хотіли бути королевами як на конкурсі краси, але треба змиритися, що королева має бути одна, - говорить директор ТОВ "Рівень ЛТД" Маріан Года.

Жінок обирали за професіоналізмом, успішністю та творчим підходом до справи. Дев'ять претенденток поборолися за звання найкращої - проте корону отримала одна.

Аліна у пивоварінні 13 років, нагороду вважає не лише своєю, але й усієї команди.

Я  не очікувала... дуже приємні враження.

Після оголошення королеви, відбулося нагородження переможців найкращих сортів пива Міжнародного Дегустаційного конкурсу, який за версією експертів та поціновувачів хмільного напою славиться чесністю та прозорістю, тож щоразу до нього долучається все більше учасників.

Організатори на цьому не планують зупинятися. Та ще більше фестивалити і проводити цікаві заходи про пиво у нашому місті. 

Читайте також: рівнян запрошують на свято вулиць

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber