У стартовому поєдинку підопічні Станіслава Гончаренка у непростій грі вобороли три очки у Хмельницького "Сокола".

Оновлений "Кардинал" матч проти Хмельницького "Сокола" розпочав з атак. Проте гостям вдавалося відбиватися. До 4-ої хвилини. Поки новачок рівнян Андрій Лисенко не протягнув мяч через пів майданчика і віддав точну передачу на Романа Горпинича. Тому залишилось лише влучити з двох метрів у порожні ворота.

Спокійний і впевнений для господарів початок матчу міг зіпсувати Олександр Сіріцький. Голкіпер необачно залишив ворота і програв боротьбу за м'яч суперникам. Втім, хмельниччани несподіваним шансом не скористалися. Одразу після перерви “Кардинал-Рівне ” забив вдруге. Ігор Салтанов завдав точного і сильного удару з району десятиметрової позначки – 2:0.

Читайте ще"Верес" переконливо обіграв "Буковину"

Загалом впевнену перемогу рівняни ризикували втратити у другій половині другого тайму. Після того, як Кирило-Ілля Бабак на швидкості втік від кількох суперників і відіграв один м'яч. Заключні п’ять хвилин матчу “Сокіл” атакував у чисельній більшості. Втім, господарі надійно відзахищалися.

Головний тренер рівнян Станіслав Гончаренко каже, суперник його здивував, адже молоді гравці "Сокола" боролися і билися за кожен м'яч.

Наступну гру рівняни проведуть у Львові проти місцевої "Енергії". Поєдинок запланований на 29 вересня. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber