Забивши два м'ячі ще до перерви, рівненський "Верес" на власному полі здобув переконливу перемогу над чернівецькою "Буковиною".

Тим самим рівняни перервали двоматчеву програшну серію у чемпіонаті України.

Рівняни програли у чемпіонаті два попередніх матчі поспіль, не забивши при цьому у ворота суперників жодного м'яча. Тому, у звітній грі господарям відступати було нікуди. Тим паче, суперник - теж перебуває в ігровій кризі. "Буковина" програла шість із семи попередніх матчів чемпіонату.

Рівняни недовго розхитували редути чернівецької "Буковини". Сергій Чеботаєв виконав навіс з правого флангу, а Віталій Полянський у боротьбі порушив правила проти Михайла Шестакова, який був першим на м'ячі. Пенальті чітко реалізував Юрій Соломка - 1:0.

Читайте також: "Кардинал-Рівне " відкрив сезон перемогою 

Другий тайм матчу виявився не таким багатим на події. Команда Юрія Вірта грала, зважаючи на результат. Рівняни особливо вперед не поспішали. Гості ж нічим здивувати оборону "червоно-чорних" не зуміли. З-поміж небезпечних моментів біля воріт Максима Бабійчука можна згадати лише удар Василя Палагнюка, коли м'яч пролетів лише трохи вище поперечини.

У підсумку "Верес" здобув комфортну перемогу - 2:0.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber