Замість дільничних - офіцери громади. У більшості ОТГ на Рівненщині буде поліцейський офіцер. Рівненщина стала п’ятою областю в Україні, де поліція разом з громадами впровадять даний проект. З нагоди його презентації, до нашої області завітав голова Нацполіції України Cергій Князєв.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв презентував на Рівне нщині проєкт "Поліцейський офіцер громади", який стосується безпосередньо об’єднаних територіальних громад.

Кому займатися привенцією, кому виховувати любов до Батьківщини, інституції влади. Такий офіцер і займатиметься роботою із соціально незахищеною верствою, з обліковою системою, у своїх осередках. Ми це розповсюджуємо по всій Україні і зараз дійшли до Рівного.

Вперше проект "Поліцейський офіцер громади" впровадили на Дніпропетровщині.

Буде Вам допомагати, буде вирішувати проблеми. Вам він потрібен. Жоден голова ОТГ про це не пожалкував, - говорить поліцейський офіцер громади на Дніпропетровщині Олег.

На Рівне нщині є 35 ОТГ. 27 уклали Меморандум про співпрацю з правоохоронцями. Поліцейські офіцери громади будуть відрізнятися від дільничних. Вони житимуть і працюватимуть на території громад.

Ми відкриті до співпраці. Будемо навчати та сприяти цьому поліцейському. Щоб навіть проживав в тій чи іншій громаді, - каже начальник поліції Рівне нської області Валерій Самчук.

Варто додати, що Рівне нщина стала п’ятою областю в Україні, де поліція разом з громадами впровадять цей проект. Відтак 41 поліцейський, який нестиме службу на території Рівне нщини, пройде відповідне навчання у рамках міжнародної програми. 

До теми: в ОТГ на Рівне нщині працюватиме проект "Поліцейський офіцер громади"

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber