Сьогодні, 18 квітня, в Рівненській ОДА вирішувалася доля студентів коледжу РЕГІ. Додамо, ((http://rivne1.tv/news/89769)(нещодавно студенти пікетували під стінами МЕГУ)), де коледж орендував приміщення. Бо залишилися без місця навчання, адже університет односторонньо розірвав договір оренди.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Уже близько тижня студенти коледжу РЕГІ не приходять на пари, адже не мають приміщення для навчання. Договір про оренду між навчальними закладами було розірвано ще 25 березня. Однак, як каже ректор МЕГУ Анатолій Дем'янчук: “Хоч договір було розірвано, я дозволив проводити навчання студентам ще тривалий час”.

"Сьогодні Петро Тадеєв згідно юридичних документів із державного реєстру - керівник цього закладу. Він показав нам договір оренди, і якщо батьки та студенти погоджуються, ви маєте можливість відвідати той заклад, який пропонується для продовження навчання. І останнє, якщо в понеділок діти не навчаються, ми клопочемо перед Міністерством освіти і науки з тим, щоб приїхала комісія для того, щоб перевірити виконання ліцензійних умов”, - зазначає заступник голови Рівне нської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

За її словами, якщо коледж буде позбавлений ліцензії, тоді під опікою обласного управління освіти і науки будуть вирішувати, де навчатися студентам, а їх 290. Також 30 квітня, мають відбутися збори засновників коледжу, а саме - Петра Тадеєва, Миколи Євтуха, Ірини Дем'янчук та Юрія Тадеєва, які мають вирішити його подальшу долю.

Петро Тадеєв стверджує - навчання відновиться з понеділка, 23 квітня, у Рівне нському Європейському університеті, що знаходиться на вулиці Київська, 64.

pic



pic



pic