7 грудня об 13:08 за номером 101 до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Іванчі, Володимирецького району. На місце події відразу було направлено рятувальників 5-го державного пожежно-рятувального поста з смт. Рафалівка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

По прибуттю ними було встановлено, що загоряння сталося в одній з кімнат житлового будинку, цегляного, розмірами 11х10м, критого шифером. В цілях безпеки через чергового РЕМ було припинено електропостачання на населений пункт. Провівши оперативне розгортання, рятувальники подали на гасіння пожежі водяний ствол. Пожежу швидко приборкали, не давши вогню поширитися на інші кімнати. Переконавшись, що будинок повністю відключений від електропостачання, та повторне загоряння від пошкодженої електромережі неможливе, рятувальники через чергового Володимирецького РЕМ відновили подачу електроенергії на населений пункт.

Як виявилося згодом, загоряння вчасно виявили сусіди, які й викликали рятувальників. А власник в цей час мирно спав у сусідній кімнаті, навіть не підозрюючи, що в будинку виникла пожежа і він міг, якщо не згоріти, то задихнутися чадним газом. На щастя сусіди встигли винести його з будинку на свіже повітря, що власне і врятувало йому життя.

Внаслідок пожежі пошкоджено житлову кімнату, холодильник, меблі, два металопластикових вікна, знищено електролічильник, телевізор, речі домашнього вжитку.

Наразі всі подробиці даної події та остаточна причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями.

Рятувальники ДСНС Рівне нщини закликають: щоб у вашому господарстві не сталося біди - суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки та ще змалку привчайте до цього своїх дітей. В тому ж разі коли пожежа виникла, не гаючи часу, відразу телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

pic



pic