15 років позбавлення волі загрожує костопільчанину, який вчинив умисне вбивство, - йдеться в повідомленні Святослава Оніщука, прокурора Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури.

Прокурорами Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури забезпечено процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудове розслідування проводилося слідчим відділенням Костопільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівне нській області.

Інцидент стався 1 березня 2017 року у місті Костополі. Встановлено, що 29-річний місцевий житель, який і до цього мав проблеми із Законом, перебуваючи в помешканні свого знайомого, в ході словесної суперечки наніс останньому один удар ножем в область грудної клітки.

Від отриманих тілесних ушкоджень 48-річний потерпілий помер на місці події, а винна особа відразу залишила будинок.

Вжитими працівниками Костопільського ВП ГУНП в Рівне нській області невідкладними заходами вдалося практично відразу встановити та затримати зловмисника.

Під час досудового розслідування здобули достатні докази вини чоловіка у вчиненні вказаного злочину, на підставі яких 13 червня 2017 року прокурор затвердив обвинувальний акт та скерував його для розгляду по суті до Костопільського районного суду.

Прокурорами Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури в подальшому забезпечуватиметься підтримання державного обвинувачення у даному кримінальному провадженні.

Міра покарання, яка загрожує особі, – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv