Сьогодні, 25 червня, поліцейські зареєстрували та розпочали перевірку щодо оприлюдненої у ЗМІ інформації щодо жорстокого поводження батьків з дітьми.

Небайдужа здолбунівчанка забила на сполох, коли у Здолбунові біля однієї з водойм побачила двох хлопчиків. На їх тілі виднілися синці і забої, ймовірно, від ударів паском з пряжкою.

Аби знайти батьків дітей та з’ясувати усі обставини, інформацію та фото, які їй вдалося відзняти, жінка поширила інтернет мережею, однак до поліції ніхто не повідомив.

Відомості за цим фактом внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація з цього приводу, повідомити до поліції на спецлінію «102». Також наголошують, якщо ви стали свідком чи очевидцем кримінального правопорушення, потрібно негайно викликати правоохоронців та вжити усіх можливих заходів щодо збереження максимальної кількості інформації, необхідної для встановлення обставин події. Інформує відділ комунікації ГУНП у Рівне нській області.