Сидячи в червні в офісі забуваються усі проблеми, думати можна лише про три речі. Літо, сонце, спека. Ми підготували вам топ найкращих місць де можна насолоджуватися життям і не думати про буденність.


1.Ріо-де-Жанейро.Популярний він став, очевидно, завдяки карнавальній культурі. Крім того, безумовним плюслм курорту є прекрасні готелі та чудові пляжі. Це, однозначно, місто вічного свята.

2.Санта Моніка. Це місто в США, на тихоокеанському узбережжі. Незабутній відпочинок подарує вам величезна кількість клубів, ресторанів і тд. А після активної ночі завжди можна відпочити на пляжі біля теплої води.

3.Гавайські острви.Всього їх 32, але основні з них шести - Великий Острів Гаваї, Оаху, Мауї, Молокаї, Кауаї і Ланаї. Ці острови відрізняються тропічними лісами, водоспадами, лагнами та білими пляжами.

4.Ібіца. Острів у середземному морі.Назва переводиться як «острів Біса». Острів популярний у любителів нескінченних розваг.

5.Туніс. Він вважається одним з найбільш привабливих курортів для відпочинку. Тепле Середземне море, білосніжні пляжі, незвичайні оазиси в пустелі Сахара, вишукана кухня і прекрасний сервіс - все це в повній мірі дозволить насолодитися відпочинком в цій прекрасній країні.