Тільки учора поліцейські працювали на Дубенщині, де розбійники зв’язали пенсіонерів і пограбували, як сьогодні вночі група зловмисників налетіла на сім’ю в Кухітській Волі, це Зарічненщина. Вони зв’язали усіх, хто був хаті – чоловіка, дружину та п’ятьох їхніх дітей і вимагали грошей. Усі заощадження, а це близько 20 тисяч доларів, господиня віддала, коли розбійники вистрелили їй в ногу. Деталі у наступному сюжеті.

Опів на другу ночі зловмисники одягнені у спортивні костюми, балаклави та рукавиці напали на сім’ю в Кухотській Волі. Дружина з чоловіком, та їхні дітки мирно спали, коли у їхню хату вдерлося четверо розбійників.

Це все відбувалося на очах у двох старших дітей, менші були зв’язані по руках і ногах в іншій кімнаті. 39-річна господиня розповіла, де сховок - там зловмисник взяли три тисячі доларів. Ймовірно, вони вже мали інформацію, що у сім’ї є значно більша сума, відтак мордувань не припинили. Щоб пришвидшити процес пошуків грошей – вистрелили жінці у ліву ступню, попередньо, з травматичної зброї.

Коли розбійники отримали гроші, то залишили місце злочину. Й хоч працювали не дилетанти, у поліції кажуть, вже з добряче наслідили. Втікаючи, ще пробили колесо у автомобілі сім’ї, що стояв у дворі. Господиня невдовзі змогла вивільнитися - скотч вона перегризла зубами і почала допомагати іншим. У Кухітську Волю викликали швидку, жінку із травмованою ногою госпіталізували в районну лікарню. Ніхто більше не постраждав. У поліції кажуть – затримання розбійників не за горами.

До слова, постраждала родина - з простих людей. Жінка займається вихованням діток, а її 45-річний чоловік працює у водоканалі. Чому саме до них навідались розбійники, встановлюють слідчі.