«Там, де збуваються мої мрії…» - так називається нова виставка української художниці Євгенії Гапчинської у галереї європейського живопису «Євро-Арт».

Час проведення презентації: п’ятниця, 6 травня 2016 р., 16:00 год.

Місце проведення: галерея європейського живопису «Євро-Арт»

У центральному залі галереї європейського живопису «Євро-Арт» фантастична і неперевершена українська художниця Євгенія Гапчинська виставляє свої зворушливі картини. На виставці представлено 24 різнопланових роботи, які об’єднуються під назвою «Там, де збуваються мої мрії…». Нагадаємо, що ця виставка є продовженням співпраці галереї й художниці, з творчістю якої рівняни познайомилися ще у 2014 р. на виставці «Янголи щастя».

Євгенія Гапчинська у процесі своєї творчої праці виробили не лише фантастичний спосіб мислення, а й оригінальну манеру живописного письма. Її роботи, виконані у площині своєрідного «дитячого» світосприйняття, звучать життєрадісно і привабливо. Художниця веде захоплюючу розмову з глядачем від імені дітей-янголів, які присутні майже на усіх полотнах. Експозиція із типових для художниці маленьких, пухкеньких і кумедних персонажів звучить мило, легко і оптимістично. Сюжети картин створюють атмосферу святковості, спокою і чистоти.

Художниця доповнює композиції картин своєрідними і промовистими написами, які одночасно служать назвами робіт: «Щасливе горнятко кави», «Я завжди з тобою», «Під маскою, я справжній», «Нас навчили цілуватися на небі» та ін. Наголосимо, що відвідувачі галереї неодноразово переконувалися, як ніжні потоки кольорової аури картин художниці створюють психологічний ефект занурення в дитинство, де завжди є місце гарним і добрим мріям.

Роботи Євгенії Гапчинської мають попит як серед поціновувачів мистецтва, так і пересічних любителів прекрасного. Її полотна зберігаються в українських та європейських музеях, приватних колекціях світу. Арт-колектив галереї пропонує в черговий раз відчути заряд емоцій від художниці Євгенії Гапчинської і насолодитися прекрасною атмосферою «Євро-Арт». Ймовірно, саме в галереї ви відчуєте, що мрії збуваються! На презентацію запрошені представники культурно-мистецької еліти Рівного.

Виставка триватиме по 5 червня 2016 р.

Пізнавайте мистецтво з насолодою в «Євро-Арт»!

pic

pic