Затримали проворного медика минулоріч у Зарічному, де той працював членом призовної комісії. Від призовника, якому той обіцяв обійти строкову службу лікар вимагав 600 доларів. Отримав лише аванс – на тому й погорів. Тепер щонайменше два роки не зможе заробляти і лікувати. Але крапку має поставити у цій спав суд.

У жовтні минулоріч якраз в розпал призовної комісії свою медичну репутацію заплямував лікар-отоларинголог. Бо захотів від призовника з Зарічного 600 доларів хабара. Медик входив до складу тамтешньої призовної комісії.

Криміналье провадження було відкрите за фактом одержання хабара. Чоловікові тоді повідомили про підозру у скоєнні злочину ,а суд обрав запобіжний захід у виді домашнього арешту. Однак головний лікар медзакладу звернувся із клопотанням до суду не звільняти з роботи підозрюваного у злочині працівника, бо той досвідчений і заміни у районі йому не знайти. Саме ж затримання хабарника відбувалось у службовому кабінеті. У нього і вилучили аванс - а це 100 доларів та особистих дві тисячі гривень. За 600 доларів він мав оформити документацію, необхідну для встановлення непридатності призовника до строкової військової служби. Вердикт у цій справі невдовзі винесе суд.