За добу до поліції надійшло 36 повідомлень про скоєння крадіжок. За 30 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Оперативники Рівне нського відділу Національної поліції в Рівне нській області встановили, що крадіжку особистих речей та автомагнітоли з автомобіля 44-річної рівнянки скоїли 18 - ти та 16-річний місцеві мешканці. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

До Костопільського відділення поліції звернувся 41-річний костопільчанин, та повідомив, що невідомі особи з підсобного приміщення його господарства шляхом злому замка вхідних дверей викрали надувний човен та болгарку. Правоохоронці встановлюють суму матеріального збитку та проводять оперативні і розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисників.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який здійснив крадіжку мобільного телефону у 36-річної дубенчанки. Ним виявився 16-річний місцевий мешканець. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили на сайті відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.