13 єгерів проти 70 браконьєрів. Троє єгерів у лікарні. Порушники незаконно відстрілювали дичину, працівники лісу намагались їм завадити. Але протистояння було не рівним. Троє єгерів отримали травми, їхні автомобілі пошкоджені. У міліції розпочато слідство відразу за кількома фактами.

Єгері села Великі Озера, що у Дубровицькому районі, почули постріли у лісі. Поїхали оглядати територію, чи бува не полюють там браконьєри. І не помилились.

Єгері стали шукати собі підмогу. Зателефонували колегам іншого господарства. Зустрілись з ними на містку поблизу села. У загальному було 13 єгерів. Їм повідомили, що браконьєри також підкріплюють свої сили. Розізлились, що працівники лісу завадили полюванню і постріляли їхніх собак. Сімдесят браконьєрів приїхали для помсти до єгерів.

Між браконьєрами та єгерями відбулась сутичка. Троє охоронців лісу поранені, їхні автомобілі розбиті.

Після бійки до лікарні одразу звернувся один єгер. За кілька годин медична допомога знадобилась ще двом його колегам.

Від коментарів єгері відмовились. Мовляв, претензій ні до кого не мають. Тим часом у селі не всі підтримують потерпілих. Кажуть, не потрібно було стріляти собак горе–мисливців, то й не було б бійки.

У міліції кажуть, браконьєри все ж без дозволу полювати не мали права. До того ж побили єгерів, відібрали у них зброю та пошкодили автомобілі. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження. Осіб причетних до злочинів встановлюють.