За добру роботу - найочікуваніший подарунок. Освітян Рівного привітали з професійним святом у залі відкриття якого стало найочікуванішою подією міста. Саме з нагоди учительського свята з ініціативи міського голови розпочав свою роботу оновлений концертний зал міського Будинку культури.

Рівне нські освітяни роздивляються оновлений концертний зал міського будинку культури. Вони - перші, хто зайняв тут глядацькі місця. Такий подарунок усім рівнянам та учителям з нагоди свята підготував міський голова Рівного Володимир Хомко.

Святкування минуло у затишній домашній атмосфері. Володимир Хомко пригадує: це удруге стоїть на сцені концертного залу з вітальним словом. Вперше це відбулось майже 50 років тому і також з нагоди Дня працівника освіти. Тоді другокласником разом з однолітками вітав тут своїх вчителів. Тож до цього концертного залу ставиться з особливим трепетом.

Випробували нову сцену, освітлення та звук рівненські танцюристи та виконавці. А також гості з Житомира - академічний ансамбль танцю "Сонечко" запрошений з нагоди свята. Оцінити переваги оновленого концертного залу вже можуть і самі рівняни. Поміж тим оздоблення зали, глядацькі місця, технічне оснащення у міському будинку культури безсумніву дозволить проводити концерти найвищого рівня.