У рідних стінах наша команда поступилася лідеру чемпіонату "Колосу" з Ковалівки.

Центральний матч 11-го, а можливо й усієї літньої-осінньої частини чемпіонату України у другій лізі відбувся цієї суботи у Рівному. У гості до Народного Клубу «Верес» завітав футбольний клуб «Колос» з села Ковалівка, що неподалік столиці. Сільська прописка суперника - це така собі ширма адже «Колос» - це добре укомплектований колектив, у складі якого чимало відомих гравців, і зокрема 31-річний Іван Кривошеєнко, в якого за плечима 12 років у Прем’єр-лізі та виступи за молодіжну збірну України. Перший тайм зустрічі пройшов за незначної переваги гостей. Особливо небезпечно атакував найкращий нападник ліги Олександр Бондаренко. У «Вереса» моменти мали Богдан Скоцький та Богдан Денега. Доля зустрічі вирішилася з 74-ї по 82-у хвилини. У цьому проміжку у воротах рівнян побувало три м’ячі.

Перші два голи "Верес" пропустив після штрафних, призначених неподалік штрафного майданчика. Спочатку Сергію Козирю допоміг рикошет, а коли бив Євген Морозко, невпевнено зіграв наш голкіпер Ігор Нагірний. Третій гол, що на свій рахунок записав Сергій Зуєвич, став підсумком багатоходової комбінації.

Рівняни спробували забити гол престижу, але їм цього не вдалося. Як результат перша домашня поразка, причому з неприємним рахунком – 0:3 та ще й у принциповому матчі.

Серед інших результатів 11-го туру варті на нашу увагу два – це вольова перемога «Скали» над «Кристалом» - 2:1, та виїзна нічия «Інгульця» в грі з «Реал Фармою» - 0:0. Тож, тепер у «Колоса» - 26 очок, у «Скали» - 24, в «Інгульця» та «Вереса» - по 22.