Підвищення тарифів змусило рівнян приглядатись до рахунків на сплату комунальних платежів та економніше використовувати блага цивілізації. Та що робити, коли у квитанції дописують зайві кіловати і пропонують сплатити аванс?

Мешканець будинку по вул. Кіквідзе у Рівному Андрій Ключник незадоволений тим, як Рівне обленерго обліковує показники електролічильника. Мовляв, у квитанції вказують завищені цифри, які не відповідають реальності.

Чоловік обурений, що його ніби то змушують оплачувати електрику, якої він не використав, за вищими тарифами.

У ПАТ Рівне обленерго пояснили, що кожен клієнт може в телефонному режимі повідомити показники лічильника. тоді цифри в квитанціях не лякатимуть своєю різницею. адже будуть більш точними.

Проблему Андрія Ключника теж розглянули і запевняють - різниця в реальних показниках лічильника та в квитанціях можлива і цьому є цілком логічне пояснення.

Авансову ж плату з користувачів електроенергією беруть згідно з чинним законодавством. адже завдяки цьому компанія може закупити електроенергію і знатиме кількість потрібної користувачам електрики. Щоб не втрапити в схожу з Андрієм Ключником ситуацію, Андрій Пермяков радить рівнянам частіше звертатись в кол-центр за роз'ясненнями та консультаціями. і вчасно оплачувати рахунки.