Його госпіталізували у лікарню. Все сталося на вулиці 16 липня, поряд з обласною прокуратурою. Втім міліціонери кажуть, травмований чоловік каже неправду.

Мовляв, прокурор був нетверезий, впав і сам травмувався. А перехожі його не били, а навпаки допомогли підвестись і викликали швидку. Усі деталі інциденту ще встановлюються.

Рівняни відзначали день народження в одному з кафе на вулиці 16 липня. Вийшли на вулицю і помітили чоловіка, який ішов до кіоску з цигарками. Останній впав, розбив собі окуляри. Свідки підійшли, допомогли потерпілому встати на ноги і викликали швидку. Людину медики забрали. Через кілька годин 40-річний прокурор заявив у міліцію, що його побили. Нібито, він йшов вулицею, а троє чоловіків обговорювали теперішній курс долара США, Роман вирішив підтримати їхню розмову, однак спроба була невдалою і ті його побили. Хто каже правду, а хто лукавить - намагаються розібратися не лише правоохоронці, а й працівники прокуратури.

Відомо, що 40-річний прокурор перебуває на лікарняному. Міліціонери нині опитують свідків події. Після цього обіцяють оголосити остаточну версію інциденту. Продовження дивіться завтра у програмі "Патруль".