Кажуть, що до найкращих та найкрасивіших речей у світі неможливо доторкнутися. Їх можна лише відчути серцем. ТРК «Рівне 1» разом з фотостудією Like it Photo дарує шанс по-особливому проявити одне з найкращих почуттів – кохання.

27 січня на сайті «Рівне 1» стартує романтичний конкурс до Дня закоханих - «Я люблю». Закохані рівняни та рівнянки мають шанс продемонструвати коханій чи коханому на що свою сміливість та рішучість, поділитись почуттями, оригінально освідчитись у коханні, попросити вибачення чи приємно здивувати свою половинку напередодні свята.

Для того аби стати учасником конкурсу потрібно записати на будь-який відеоносій зізнання у коханні до Вашої половинки й надіслати його на електронну адресу rivne1tv@gmail.com з темою листа "Конкурс "Я люблю".

Відео можна надсилати у вигляді активного посилання, якщо воно завантажене на Youtube, Вконтакте чи інший відео-ресурс або додавати у прикріплені файли в листі, а редакція розмісить його на каналі Youtube.

Роботи на конкурс прийматимуться з 27 січня до 15 лютого.

Переможця визначатимуть за кількістю унікальних та оригінальних коментарів. А найкраща робота та її автор отримає символічний романтичний подарунок – професійну фотосесію у стилі Love story у фотостудії Like it Photo.