А Ви вже знаєте, які місця найкращі для відпочинку від робочих буднів та щоденних справ? Пропонуємо Вашій увазі чарівні готелі, санаторії, бази відпочинку для Вас, Вашої сім'ї та друзів. Довірте професіоналам Ваші дозвілля та розваги, оздоровлення та відпочинок і... насолоджуйтесь життям! Читайте. Обирайте. Відпочивайте!

САНАТОРІЙ "ДЖЕРЕЛЬЦЕ"

Настали літні канікули, а Ваша дитина спілкується з однолітками в соцмережах і грає лише комп'ютерні ігри? Ви увесь час на роботі і не можете приділити достатньо часу для активного відпочинку із сином чи дочкою? До Ваших послуг - перлина Рівне нщини, один із найкращих санаторіїв нашої області - "Джерельце". Тут жодній дитині не буває нудно, а щоденні розваги та ігри допоможуть знайти багато нових друзів та знайомих.

"Джерельце" пропонує для наших дітей ефективну програму з оздоровлення: збалансоване харчування, ранкові зарядки, лікувально-оздоровчі процедури, чисте лісове повітря повернуть сили школярам та покращать фізичний розвиток.

Окрім цього, у санаторно-оздоровчому комплексі насичена розважальна програма: спортивні ігри, культ.масові заходи, гуртки художньої творчості, школа танців, клуб інтелектуальних ігор, яскраві дійства та дискотека щодня. Кожен мешканець "Джерельця" має змогу розкрити свої таланти на різних конкурсах та шоу-програмах. Не чекайте і швидше замовляйте путівки, здешевлюємо путівку за рахунок своїх витрат для дітей з нашої області.

Контактна інформація: с. Олександрія, Рівне нський район, Рівне нська область. Тел.: 0362 27 34 39, тел моб (роб) 097 843 56 11, моб (директор) 098 250 95 01



pic

САНАТОРІЙ "РАЙДУГА"

Влітку рівняни втікають з міста від щоденного шуму, буденних одноманітних справ, загазованого повітря. Досі не знайшли місця для відпочинку з розкішною природою та повним комплексом послуг для душі та тіла? Одна із кращих сучасних оздоровниць України вже чекає на своїх відвідувачів!

Уважні лікарі та медсестри подбають про ваше здоров'я, тому після санаторно-курортного лікування у "Райдузі" ви повернетесь до робочих буднів сповнені енергії та ідей.

До ваших послуг зручні номери, різноманітне меню, лікування за індивідуальними призначеннями лікарів. В лікувальному процесі використовується мінеральна вода «Кришталева криниця» з власної свердловини. Санаторій призначений для лікування хворих на сечокам’яну хворобу, сечокислий діатез, хронічний калькульозний пієлонефрит, хронічний простатит, виразкою шлунку і 12-палої кишки, хронічним гепатитом, хронічним холециститом і панкреатитом, хронічними гастритами і колітом, а також супутніми хронічними захворюваннями опорно-рухового апарату та верхніх дихальних шляхів.

У вільний час можна вийти на прогулянку дендропарком, відпочити на березі озера чи річки Збруч. У санаторії "Райдуга" на Вас чекає повноцінне лікування та комфортний відпочинок.

Контактна інформація: 31200, місто Волочиськ, вулиця Запорізька, 11 тел. (03845) 4-01-01; (067)777-90-31; (067)381-26-22. E-mail: san-raduga@mail.ru. Наш сайт: raduga-volochisk.info.

ТУРАГЕНЦІЯ "П'ЯТЬ ЗІРОК - РІВНЕ"

Подорожі та відпочинок покликані дарувати лише позитивні емоції. Туристична агенція "П'ЯТЬ ЗІРОК - РІВНЕ" подбає про те, щоб кожен клієнт отримав найвищий сервіс обслуговування, відпочив з комфортом та без жодних турбот, адже задоволення клієнтів - це найкраща нагорода.
Менеджери агенції "П'ЯТЬ ЗІРОК-РІВНЕ" раді запропонувати Вам подорожі будь-якого рівня - від бюджетних до ексклюзивних! До Ваших послуг:
* колоритний відпочинок в різних куточках України, а саме,
щотижня Прикарпаття "Мандри до Карпат" - 650 грн;
Закарпаття "Казка Закарпаття" - 800 грн;
відпочинок на морі 10 днів (проїзд + проживання) Рівне -Залізний Порт - від 1050 грн;
Рівне -Затока - від 1400 грн;
Рівне -Коблево - від 2000 грн;
Болгарія автобусом з Рівного - від 5000 грн.

* вибір і бронювання пляжного відпочинку на популярних курортах Туреччини, Єгипту, Греції, Іспанії, Кіпру, на екзотичних островах, в Південно-східній Азії, Африці, Австралії, Північній і Південній Америці;
* консультації з підбору лікувальних (оздоровчих) турів в Чехію, Австрію, Швейцарію і на інші європейські курорти;
* екскурсійні і пізнавальні поїздки по Європі;
* тури вихідного дня до Європи (від 50 євро);
* організації весільних церемоній в екзотичних країнах, і багато іншого;
* дитячий відпочинок в таборах України, Болгарії;
* круїзи;
* шоп тури;
* продаж авіаквитків.

Основний принцип роботи туристичної агенції "П'ЯТЬ ЗІРОК - РІВНЕ" - врахування побажань та індивідуальний підхід до кожного клієнта, професіоналізм, відповідальність і порядність менеджерів, високий рівень обслуговування.

Туристична агенція "П'ЯТЬ ЗІРОК" у Рівному відкриє для Вас увесь світ.
Все у світі має свою ціну, а враження – безцінні! Мандруйте та здійснюйте свої мрії!!

Контактна інформація: Туристична агенція "П'ЯТЬ ЗІРОК - РІВНЕ", 33028, м. Рівне , вул. Соборна, буд.192, офіс 11 а (Бізнес-центр "ЛІОН"). Тел.: (0362) 43-07-89, (066) 946-92-67, (067) 794-49-59, (063) 060-85-86. Е-mail: 5zirokrivne@gmail.com. Skype: five_stars_rivne.

ДИТЯЧИЙ САНАТОРІЙ "ХРІННИКИ"

За три літніх місяці відпочинку від школи та уроків учням потрібно і відпочити, і оздоровитись. Але як батькам подбати про здоров'я та дозвілля своїх дітей, з найменшими затратами власного часу та грошей? Довірте ці турботи одному з найкращих дитячих санаторіїв Рівне нщини - придбайте путівку до унікальної оздоровниці нашого краю - "Хрінники".

Санаторій розташований на березі чарівної річки Стир. "Хрінники" славляться своїми унікальними процедурами грязелікування. Чистий ліс рекреаційної зони ефективно допоможе у лікуванні легеневих хвороб. Окрім цього у дитячому санаторії застосовують такі методи лікування: фізіотерапевтичне відділення (інгаляторій тубус- кварц, апарат для магнітотерапії), сеанси масажу, ЛФК, водолікування і лікуванні ванни, підводний душ-масаж, циркулярний душ, душ Шарко, гідроаерозольні ванни, теплолікування, грязелікування, фітобар.

Та крім чудодійного лікування, діти увесь час перебувають на свіжому повітрі - спортивні ігри, різноманітні розважальні програми та конкурси, тематичні вечірки, екскурсії до найцікавіших місцин Рівне нщини та сусідніх областей. Після таких розваг у Вашої дитини з'явиться безліч хороших друзів та знайомих, а "Хрінники" стануть улюбленим місцем відпочинку.

Контактна інформація: 35220 Рівне нська область Демидівський район, с. Хрінники, вул. Зарічна, 1. Тел.: 03637 46-100, 0363746-0-40.



pic

БАЗА ВІДПОЧИНКУ "ВОРОНУХА"

Кожне літо розпочинається для рівнян з пошуку комфортного місця відпочинку для своєї сім'ї чи компанії друзів. Оптимальний варіант у таких ситуаціях - замовити цілий будиночок і відпочити від усіє щоденної метушні на природі, та не зважати на чиїсь розпорядження та плани. База відпочинку "Воронуха" запрошує любителів активного відпочинку до своїх затишних будиночків. До Ваших послуг: російська лазня, камін та смачна українська кухня на свіжому повітрі забезпечать неперевершений настрій та почуття. Для дітей облаштовані безпечні ігрові майданчики, де малеча з радістю може побавитися, а Ви тим часом спокійно можете відпочивати в колі сім’ї та друзів, спостерігаючи за малечею із затишної альтанки.

Для чоловіків є чудові місця для риболовлі. Свій улов ви зможете відразу ж приготувати та пригостити ним своїх друзів. Ваші красуні-жінки хочуть відпочити від кухонних турбот? Це не проблема - обирайте улюблені страви з нашого меню та насолоджуйтесь відпочинком.

База відпочинку "Воронуха" дарує вам можливість відпочити на свій смак та розсуд.

Контактна інформація: Щекічин Корецького р-ну Рівне нської обл. (урочище Воронуха, територія Щекічинської сільської ради). Тел.: +38 097 2938876, +38 066 8345719, +38 097646675. voronuxa.at.ua



pic

ГОТЕЛЬНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС "ДРУЗІ"

Літні канікули застали Вас зненацька, і ви так і не змогли знайти ідеальне місце для відпочинку Вашої сім'ї? Тоді не гайте часу і замовляйте путівки до райської місцини на березі чарівного озера та поблизу соснового лісу - готельно-оздоровчий комплекс "Друзі" вже чекає на Вас.

Саме тут Ви можете відпочити та покращити здоров'я і дорослих, і дітей. До Ваших послуг на території оздоровниці "Друзі": спортивно-дитячий майданчик, водойма для ловлі риби, пляжна зона відпочинку, гойдалки, мангал для приготування шашлику, бесідки для відпочинку. Все на території комплексу створено для максимального релаксу та оздоровлення відвідувачів.

Чисте лісове повітря особливо корисне для людей з респіраторними хворобами. Вже за кілька днів перебування у санаторії ваше самопочуття покращиться, а розкішна природа подарує приємні емоції та враження.

Відчуйте зв'язок з природою, відпочиньте від метушливого міста разом з рідними у готельно-оздоровчому комплексі "Друзі".

Контактна інформація: Рівне нська обл., Рівне нський р-н, с. Жобрин, вул. Лісова, 1 (територія ОП санаторію "Червона калина"). Тел.: (097) 392-56-01, (097) 423-61-18, (095) 524-06-17.