Відео саме під таким заголовком сьогодні опублікували в мережі. На відео видно, що в приміщенні рівненського міськвідділу перебуває чоловік з побоями на обличчі. Сама подія сталась у новорічну ніч.

Двоє волинян зупинились на одній з рівненських заправок. Далі – детективна історія. Їх шкоду заблокував тонований «Спринтер». З нього вийшло зо півтора десятки людей в балаклава та камуфляжах…. З автоматами в руках. На водія та пасажира легковика наставили зброю, витягли з автівки та побили.

За годину на місце приїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Виявилось, у побитих в автомобілі, в багажнику граната "знайшлась". Тож чоловіків – затримали.

Автор відео повідомляє, що чоловіків, вже після затримання, просто в коридорі міськвідділку одного з волинян продовжив бити оперативник міського карного розшуку Іван Панчук.

Вже близько опівночі обох чоловіків відпустили. Принаймні один із побитих і затриманих того вечора всі новорічно-різдвяні свята провів у хірургічному відділенні Луцької міської лікарні.

Наразі ми очікуємо офіційних коментарів від прес-служби рівненського облуправління міліції щодо цих подій.