Новорічне свято для учасників дитячої телестудії, та дітей чиї батьки захищають Україну влаштував телеканал Рівне 1, спільно з Палацом дітей та молоді. У такий спосіб організатори вирішили нагадати дітям про наближення свята, та привітати малюків подарунками. Як розважались гості дивимось разом.

На новорічне свято до Палацу дітей та молоді запросив телеканал Рівне 1, аби об'єднати всіх діток разом, познайомити їх та порозважатися. Тут малюкам підготували новорічну казку, у якій рятували сміх від Баби Яги. А вже біля красуні ялинки дітвору розважали юні артисти палацу та вихованці центру дозвілля, вони перевтілились в українських казкових героїв.

Організатори підготувули діткам численні конкурси, розваги, естафети і танці. У танок пустились навіть дорослі. Кажуть, діти наше майбутнє, тому нині вся увага для них.

Тим часом діти виправдали сподівання дорослих, і підготували музичні вітання.

Та яке ж свято без подарунків. Усі присутні отримали і солодкі подарунки, і невеличкі сюрпризи. Тож діти емоцій не приховують, і планують надалі продовжити дружбу з улюбленим телеканалом.

Організатори запевнили - подібні свята проводитимуть і надалі. У такий спосіб залучатимуть підростаюче покоління у чарівний світ телебачення.