Вогонь - це символ життя. Він рятує людей від негоди, дарує тепло, світло і їжу. Саме тому сім'я, дім і вогонь - нерозривно пов'язані поняття. Численні притчі розповідають про те, як чоловік розпалив вогонь, а жінка зберігала його. Так з'явилося домашнє вогнище, якому не можна дати згаснути. Ми підготували для вас 4 варіанти використання свічок для незабутнього весілля.

Весільна ідея 1 - Хендмейд-свічки в баночках

Потрібно велику кількість різних за формою і розмірами баночок - як приклад, гарні будуть баночки від дитячого харчування, різних соусів і заправок. Якщо до вашого весілля залишилося достатньо часу, то ви не будете викидати ці баночки з почуттям провини, тепер у вас є певна велика мета! Розставте ці баночки щільною батареєю в кілька рядів на підлозі ресторану, на вікнах і на будь-яких плоских поверхнях. Попросіть офіціантів запалити їх в заздалегідь обумовлений час.



pic

Весільна ідея 2 - Жароміцні високі склянки для свічок

Ці склянки необов'язково повинні бути жароміцними, але обов'язково мати товсті стінки, як для звичайної питної води, фужери з тонкого скла не підійдуть - вони можуть лопнути від полум'я свічок. Купіть декілька упаковок склянок і кілька упаковок товстих низьких свічок. Такі свічники можна поставити на гостьові столи та стіл молодят, на будь-які горизонтальні поверхні, полум'я в даному випадку захищене і закрите стінками посудини, ніщо не зможе спалахнути.



pic

Весільна ідея 3 - Вінтажні свічники і канделябри

Ну, хто ж не закоханий в свічники-канделябри! Вони можуть бути і одиночними, потрійними і багаторівневими, з різним забарвленням під бронзу, срібло, золото і т.д. Якщо ви влаштовуєте класичне або вінтажне весілля, обов'язково використовуйте канделябри з високими свічками на столах гостей. В даному випадку ви навіть зможете заощадити, не створюючи флористичних композицій, свічки з лишком компенсують відсутність квітів своїм неповторним мерехтінням, потріскуванням і створенням романтичної атмосфери любові.



pic

Весільна ідея 4 - Весільний вівтар любові

Можна створити велику гарну багаторівневу композицію зі свічками, які стоять самі по собі, або в різьблених свічниках. Квіти будуть доповнювати урочистість моменту. Якщо вівтар встановлений на відкритому повітрі, до нього може вести стежина зі свічок - гості точно не загубляться. Особливо ефектно все це буде виглядати в напівтемряві, коли сонце вже сіло.

Нехай свічки освітять шлях закоханих, подарують їм іскри романтики, зігріють теплом сімейне вогнище і підтримають горіння сердець на довгі роки!



pic