Військовим тепер допомагатимуть вихованці рівненського міського Палацу дітей та молоді. У закладі стартував новий безстроковий благодійний проект "Ми разом". В рамках його реалізації діти долучаться до збору благодійних коштів, які передаватимуть на різні потреби військових, та постраждалих від військового конфлікту. У неділю вихованці та педагоги ПДМ влаштували відкриття акції. Як діти долучилися до благодійності дивіться далі.

Благодійна акція "Ми разом" стартувала у неділю на площі Короленка. У такий спосіб організатори, хочуть не лише розповісти усім про благодійність, а й залучити рівнян до участі.

У перший день презентації акції вихованці палацу разом з педагогами організували ярмарку, де продавали власні вироби та речі. Усі виручені кошти збирають на допомогу армії. Наталія Суботишина до продажу підготувала патріотичні аксесуари, які зробила разом з подругою.

Перехожі про ярмарку чули, тому також приєдналися до благодійності. Кажуть діти роблять корисну справу.

Акцію "Ми разом" підтримали усі профільні школи. Зорема діткам пропонували освоїти кілька майстер-класів. Під відкритим небом діти творили іграшкових зайчиків, вироьби з соломи, та зі стрічок. Дев'ятирічна Катруся швидко освоїла плетіння стрічками браслету. Тепер вчитиме подруг.

За кожен з майстер-класів дітки дякували, жертвуючи кілька гривень у скриньки чи банки. У такий спосіб організатори сподіваються назбирати чималу суму грошей, яку передадуть на потреби військових. Свято доповнили виступи творчих колективів, та розваги для дітей. Акція триватиме щонеділі, у різник куточках міста.