Її учасниками стали колишній правоохоронець та автомайданівці. Версії в обидвох різняться. Рівнянин каже, на нього напали чоловіки з битами і він захищався. Учасники авто майдану розповідають, що ловили нетверезого водія.

Двоє рівненських студентів повертались з екскурсії із Закарпаття. Між дівчиною та хлопцем в автобусі виник конфлікт.

Далі каже чоловік, автомобіль незнайомців протаранив його Мерседес. Олександр Демчук вирішив не втрачати час і відразу їхати у міськвідділ міліції. Нападники за ним.

У автомобілі Volkswagen Passat перебували автомайданівці. У хлопців зовсім інша версія цієї події. Мовляв, патрулювали місто і помітили нетверезого водія. Той не зупинився і почав втікати, а вони за ним.

Юрій Лалак каже, нічого не знає про екскурсійний автобус з якого все й почалося. І ніяка ображена дівчина до них не дзвонила.

Колишній правоохоронець Олександр Демчук доводить, що за кермом був тверезим. Випив лише після пережитого стресу.

Хто правий тепер з’ясовують правохоронці. Відкрили вже кримінальне провадження.

Ніхто з учасників події не затриманий. Тривають експертизи аби встановити всі обставини. Підозра нікому не висунута. Рівнянин Олександр Демчук планує написав заяву у міліцію аби йому компенсували збитки за розбитий Мерседес. Автомайданівці звернулися у міськвідділ зі скаргою про погрози.