Він вже годував рівненських військових, а тепер вирішив підсолодити життя медійникам. Напередодні дня журналіста, італійський кухар Андреа Пірас розкривав таємниці приготування справжнього італійського десерту тірамісу. Чим же десерт від шеф-кухаря відрізняється від українських аналогів, знають журналісти "Першого Місцевого".

Андреа Пірас прямує до вже звичного кухонного начиння. Навколо, як справжні учні, юрмляться рівненські медійники. Традиційно коментують та сміються, очікуючи доки і їм дадуть попрацювати. Тим часом маестро відділяє білок від жовтка, збиває в піну, розм'якшує маскарпоне та усе це іще раз перемішує. Далі працюють всі разом: поступово викладають шар за шаром складові десерту у спеціальні форми.

Кухар зізнається: українські аналоги тірамісу надто тверді. За справжнім рецептом десерт має бути м'яким, аби їсти його ложкою, а не різати на шматки наче торт. Медійники слухають та старано виконують вказівки шефа.

Старання журналістів оцінив і Андреа Пірас.

А ще додає під час приготування тірамісу слід бути уважним і дотримуватись пропорцій, аби інгредієнти не перебивали смак один одного. Ну і звісно, готувати треба з любов'ю.