Рівненський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Рівненським обласним та Рівненським міським осередками «Ліги соціальних працівників України» протягом жовтня-листопада проводить благодійну акцію «Готуємо дітей до зими» для дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Проведення благодійної акції «Готумо дітей до зими» включає в себе збір дитячих речей (одягу, взуття) та надання адресної допомоги дітям з сімей вищезаначеної категорії. Просимо всіх небайдужих відгукнутися та допомогти дітям.

Контактні телефони: 26-05-55, 26-05-54, 22-14-82.

Адреса: м.Рівне , вул.Шевченка, 45 (1-2 поверх) Рівне нський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Зауважимо, в Спеціалізованій службі соціальної підтримки сім’ї при Рівне нському міському центрі соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Ви можете отримати інформаційні, педагогічні, психологічні, юридичні консультації з питань сімейних стосунків; допомогу у вирішенні питань соціального захисту, оформленні соціальних пільг, виготовленні документів; також здійснюється соціальний супровід сімей та осіб, які опинились у складних життєвих обставинах.

Звертатися можна щодня з 8.00 до 17.15, крім вихідних днів, за адресою: м. Рівне , вул. Шевченка 45 (центральний вхід), а також за телефонами: 22-14-82, 26-05-55, 26-05-54. Всі послуги безкоштовні.

Конфіденційність гарантується.