Так у Рівному завершився конкурс вагітних "Пузата мама 2013", що проходить у місті до дня Матері уже третій рік поспіль. Проект вкотре презентує жінок у цікавому найкрасивішому стані – майбутніх мам. Цьогоріч проект стартував ще наприкінці лютого. Відтоді, вагітні пройшли кастинг, стали фотомоделями, відвідали тренінги, заняття з аквааеробіки, хореографії, а на фінал навчились мистецтву дефіле. Неможливого не буває, переконані організатори, тож цьогоріч підготували новинку - разом із вагітними вийшли на подіум і наймолодші в Україні модельки – дітки до року.

Усі 12-теро фіналісток конкурсу вагітних “Пузата мама” – кругленькі, усміхнені та щасливі. Вони – при надії. Період очікування дитини учасниця проекту Юлія Дегтярьова вирішила провести з користю для себе та майбутньої дитини. За два з лишком місяці вона народить сина. Каже, вагітність не перша, тому ділилася досвідом із іншими учасницями.

Разом пузаті мамусі провели не один день. Фінальному шоу передували сеанси арт-терапії. Результат — фото-сесія в авто-стилі, та фотовиставка згодом. Не менш динамічним та захоплюючим має бути і фінальне шоу, переконаний ведучий конкурсу.

Похвилюватися під час фінального дефіле організатори конкурсу змусили і майбутніх татусів. Вони разом із дружинами вийшли на подіум.

Але і дефіле подружжів - не межа фантазії, вирішили ініціатори дійства. Тож, до показу залучили і найменших в Україні моделей - малюків до року.

Серед моделей - і двійня минулорічної учасниці “Пузатої мами”. Мама Ірина із захопленням згадує минулий сезон проекту і переконує, активність під час вагітності тільки на користь.

На участі у конкурсі, спілкування вагітних і новоспечених матусь не закінчується. Вони продовжують відвідувати тематичні заходи, обмінюються досвідом.

Традиційно, переможницями конкурсу стали усі 12-еро фіналісток, кожну з яких відзначили у різних номінаціях. А зарядив позитивом та драйвом рівненський гурт “OT VINTA”.