У Кабміні переконують, що підняття тарифів на воду, тепло, електроенергію для споживачів не планують, адже нинішні ціни і так важкий тягар для гаманців українців. Однак, у нашій державі диму без вогню не буває. І чим більше нас переконують, що чогось не робитимуть, тим більша небезпека, що саме це і станеться.

Впродовж 2012 року тарифи на житлово-комунальні послуги на Рівне нщині не змінювались. У поточному 2013 році про перегляд тарифів теж поки ніхто нічого не говорить. Ціни на тепло, воду, електрику залишаються незмінними. Це ж стосується і кварплати та обслуговування прибудинкових територій.

Ціни за комуналку, навіть якщо і зростуть, то будуть економічно обгрунтованими, - запевняє Віктор Боденчук. Процес затвердження нових тарифів ретельно контролюватимуться.

Натомість, експерти зазначають, підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в Україні не уникнути. Адже, в державі відбувається інфляція, зростають ціни на електроносії та дефіцит бюджету нашої країни у 2013 уряд скорочує дуже повільно.