Рівняни скаржаться на міських маршрутників. Через те, що ті далеко не завжди дотримуються інтервалу руху, зазначеного на табличках біля зупинок. Буває, що попри вказані там 5-7 хвилин перерви, потрібного транспорту треба чекати близько півгодини . Між тим маршрутники запевняють, що це не їхня вина. Підтримують їх і в міському управлінні транспорту та зв'язку.

Як зазвичай рівняни на зупинці чекають хто маршрутку, хто тролейбус. Кажуть, потрібний транспорт "ходить" по-різному. Все залежить від того, будень це чи вихідний, вечір чи ранок...

Та буває й таке, що вичікувати маршрутку ледь вистачає терпіння. Пані Тетяна розповідає, щоранку аби доїхати на роботу, стоїть на зупинці чи не по півгодини.

Натомість, самі водії кажуть, їхньої вини в тому немає. Нині, мовляв, через курсування нових автобусів у них зменшився пасажиропотік, тому, щоб більш-менш заповнити салон, мають виїздити на маршрут на кілька хвилин або раніше, або пізніше.

Щоби рівняни орієнтувалися в інтервалах руху краще, невдовзі планують оновити інформаційні таблиці на зупинках. В профільному управлінні кажуть, на нинішніх дані вже застарілі - вивіски облаштовували три роки тому.

Віталій Миронюк додає, для оновлення інформаційних таблиць треба близько 30 тисяч гривень. Та поки цих грошей немає. Виділити їх планують після розгляду коштів від переконання бюджету за перше півріччя нинішнього року.